Voor wie is FinProof ideaal?

  • Voor als je overweegt iemand voor administratieve zaken in dienst te nemen en benieuwd bent of outsourcing een betere oplossing is

  • Voor als je al een tijdje een accountant hebt en je vindt dat deze meer en actiever zou kunnen bijdragen aan de financiële fitheid en groei van je bedrijf

  • Voor als je een snelgroeiend bedrijf bent en je financiële fitheid van cruciaal belang is

  • Voor als je als ondernemer vindt dat er structureel meer uit je bedrijf te halen moet zijn, maar je weet niet hoe

Jouw plug and play financiële afdeling

Als MKB-ondernemer kun je iemand aannemen met één specialiteit: boekhouden of analyseren. De boekhouder gaat je nooit helpen de cijfers te analyseren en de analist is geen boekhouder. Of je kunt voor de prijs van één medewerker ons plug & play financieel topteam krijgen dat alle finance functies van administratie tot en met behalen van jouw doelen beheerst.

Mapping #1

Voordat je ook maar één stap kunt zetten om je zakelijke doelen te bereiken, moet je precies weten waar je nu staat, alles wat goed gaat en welke acties nodig zijn om je dichter bij die doelen te krijgen.

Het is verbazingwekkend hoe eenvoudig weten waar je staat je helpt bij het halen van je doelen.

Mapping #1 FinProof Methode
Mapping #1 FinProof Methode

Building #2

Om te kunnen groeien moet je financiële afdeling staan als een huis.

Het fundament van je administratie is een mix van systemen, processen en financiële professionals. Goed ingericht zorgen de systemen ervoor data zo efficiënt mogelijk wordt verzameld en verwerkt tegen minimale tijdsbesteding.

We zorgen ervoor dat het systeem altijd voldoet aan alle administratieve en fiscale verplichtingen.

Tracking #3

Onze rapportages en prognoses geven inzicht in waar je staat ten opzichte van de KPI’s die er zijn gesteld aan het begin van het proces. Wij maken hiervoor gebruik van financial modelling.

Met onze managementrapportage rapporteren wij actuals tegen planning en kunnen wij targets bijstellen om ervoor te zorgen dat je op schema blijft om je doelen te halen.

Belangrijkste is dat we jou en je team coachen op afgegeven targets en gestelde doelen.

Wil je meer weten over onze VO Tracking Tools?

Mapping #1 FinProof Methode
Mapping #1 FinProof Methode

Co-driver #4

Met onze co-drivers beschik je over een financiële coach die met jou meekijkt en bijstuurt waar nodig. Zij adviseren jou over financiële kansen, obstakels en gebeurtenissen onderweg naar meer omzet en financiële onafhankelijkheid. Onze financiële coaches helpen jou ook bij het begrijpen van financiële implicaties van je beslissingen.

‘Een topteam dat je onderneming financieel fit maakt en houdt.
Daarom noemen wij onszelf financiële fitmakers.’