Heeft u in 2010 btw betaald in een ander EU-land? Dan kunt u deze btw vóór 1 oktober terugvragen via de site van de Belastingdienst.

U kunt btw terugvragen over gemaakte kosten en investeringen in 2010 die u hebt gedaan in een ander EU-land. Deze btw vraagt u terug via de speciale site van de Nederlandse Belastingdienst. De Belastingdienst stuurt uw verzoek vervolgens door naar de Belastingdienst van het EU-land waar u btw terugvraagt.

Vraag inloggegevens aan!

Om uw buitenlandse btw terug te vragen, heeft u speciale inloggegevens nodig. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze dan direct aan via de site van de Belastingdienst. Let wel op dat deze inloggegevens afwijken van de inloggegevens die gebruikt worden voor het beveiligde gedeelte van de website van de Belastingdienst.

Inloggegevens vergeten?

Bent u al in het bezit van inloggegevens maar bent u deze kwijt? Vraag dan geen nieuwe inloggegevens aan. U kunt de gegevens in dat geval via de BelastingTelefoon opvragen! De Belastingdienst stuurt dan binnen één week de inloggegevens toe.

Let op!
De aanvraag van de inloggegevens voor de btw-teruggaaf kan tot vier weken duren. Zorg er dus voor dat u deze zo spoedig mogelijk aanvraagt!